Fix vadháló (2.5/2.5)

Normál vadháló
Normál vadhálófix_vadfixed_knot
Leírás

A Salgó Fix Vadháló® magas minőségű alapanyagból, professzionális módon elkészített, FIX csomózású vadháló. A Salgó Fix Vadháló® kizárólagos forgalmazója a Tarján Acél Kft.

A vadháló alapanyaga erős horganyzású nagszilárdásgú huzal, 2,5mm-es huzalvastagásggal! (Szakítószilrádsága max 1300N/mm2). A vadháló élettartama kb. 30-35 év. Erős védelmet nyújt nagytestű vadak ellen.

Műszaki leírás: A nagyszilárdásgú tüzihorganyzott huzalból készült vadháló hegesztés nélkül, csomózással, gépi fonással készül. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a háló rugalmasan torzulva, az állatokat is megvédje a sérülésektől. A vadháló variálható magasságát a változó rácsméretek adják, amellyel a felhasználási célnak megfelelően a leggazdaságosabb megoldás választható. A hálóhoz külön feszítőhuzal nem szükséges. A vízszintes huzalok a teherviselő szálak, a függőleges huzalok a kötőszálak. A vízszintes huzalok távolsága 15cm.

Felhasználás: autópályák, utak, vadaskertek, tavak, gyümölcsösök, szőlőültetvények, tanyák, telephelyek, háztáji kiskertek, körbekerítésére, állatok elleni védelmére.

CsomózásMagasság cmVízszintes huzalok száma db
 fixed knot 127 10
155 12
200 17

Szállítási készség: raktárkészlet esetén azonnal, egyéb esetben a megrendeléstől számított 1-2 héten belül

Külön megállapodás alapján eltérő magasságú és eltérő huzalkiosztású vadhálók gyártását is vállaljuk!